Like us on Facebook

Pogosto zastavljana vprašanja

Zaradi česa je tretma z napravo Med Contour edinstven in privlačen?

To je neinvaziven, neboleč, izredno učinkovit in varen postopek. Izvaja se brez anestezije in brez operacije. V času tretmaja ima klient občutek sproščujoče, tople masaže. Že po prvem tretmaju je obseg telesa opazno, za približno 2,5 cm zmanjšan. Doslej nimamo nobenih podatkov o kakršnih koli stranskih učinkih, ki bi bili kratkoročno ali dolgoročno v zvezi s tretmaji.

Zakaj se naprava Med Contour imenuje tudi Vaser Shape?

Naprava Med Contour podjetja GENERAL PROJECT je takoj po predstavljanju v Evropi pritegnila veliko pozornost, zlasti zaradi inovativne tehnologije, velike učinkovitosti in izredno dobrih rezultatov. Ker gre za napravo, ki omogoča tudi najvišjo raven varnosti med tretmaji v svojem razredu izdelkov, dosega Med Contour tudi prodajne rekorde in to na največjih evropskih tržiščih (Nemčija, Italija, Španija...).

V maju 2010 je naprava kot PRVA IN EDINA te vrste v svetu dobila tudi klasifikacijo »FDA approved«.

Kmalo za tem je podjetje »Sound Surgical Technologies«, v svetu znano po svojem izdelku - napravi VASER LIPO, prepoznalo izjemen potencial naprave Med Contour pri NEINVAZIVNEM OBLIKOVANJU TELESA. Od tedaj predstavlja Med Contour v skupnem projektu z njegovim izdelovalcem, podjetjem »GENERAL PROJECT«, na trgu ZDA, kjer začenja tudi s prodajo naprave po svojih distribucijskih kanalih, vendar pod imenom VASER SHAPE MC1 (MC je tu oznaka za Med Contour). Že v kratkem postane ena od glavnih tem na največjem estetskem trgu sveta, napravo pa začno uporabljati tudi v največjih estetskih klinikah po vsem svetu.

Kako deluje Med Contour?

Med Contour ima poseben aplikator z dvema nizkofrekvenčnima ultrazvočnima glavama, ki usmerjata ultrazvok ciljano na nezaželene lokalizirane maščobne obloge neposredno pod kožo. Nizkofrekvenčni ultrazvok prodira v podkožno maščevje in povzroča implozijo (notranji razpad) maščobnih celic, pri čemer ostanejo koža, krvne žile in veziva nedotaknjeni.
Med tretmajem Med Contour se nezaželeno tkivo in maščobne celice s pomočjo vakuuma vsesavajo v aplikator. Medsebojno usklajeno delovanje obeh ultrazvočnih snopov ustvarja v tkivu kompresijo in dekompresijo. Pri tem nastaja množica plinskih mehurčkov, ki rastejo in vzpodbujajo implodiranje in razpad maščobnih celic.

Kako se telo po tretmaju Mad Contour znebi odvečne maščobe?

Med Contour je edinstven ultrazvočni tretma, ki razbija membrane maščobnih celic. Maščobne celice ob delovanju ultrazvoka implodirajo in sproščajo maščobne kisline in trigliceride. Te snovi se nato absorbirajo v telesu in preko limfnih in krvnih žil potujejo do jeter. Jetra z naravnim metabolizmom poskrbijo, da se odvečne maščobne kisline in trigliceridi odstranijo iz telesa. Limfna drenaža, ki je integrirana v delovanju aplikatorja in je znana bolj kot usmerjena »območna masaža«, v veliki meri pomaga pri tem procesu eliminacije neželenih snovi.

Katere dele telesa lahko tretiramo?

Med Contour je primeren za tretiranje vseh lokaliziranih maščobnih oblog, razen na obrazu in vratu, ter vseh delov telesa, kjer se je pojavil celulit.

Najpopularnejši so tretmaji naslednjih območij:

  • • območje trebuha
  • • noge
  • • tkim. ''ljubezenski ročaji''
  • • zadnjica in boki
  • • spodnji del hrbta
  • • jahalne hlače
  • • območje nedrčka na hrbtu
  • • roke
  • • kolena
  • • območja, ki jih je prizadel celulit

Kakšen je občutek med tretmajem med Contour?

Klienti opisujejo občutek, podoben kot pri vroči globinski masaži. Izkušnja tretmaja Med Contour naj bi bila praktično neboleča, razen kadar se za tretiranje najbolj nezaželenih in trdovratnih maščobnih oblog nekaj sekund uporablja močnejša energija.

Kakšne so priprave na postopek Med Contour in po končanem tretmaju?

V obdobju 24 ur pred vsakim tretmajem je treba piti veliko vode, da bi se olajšalo vkapljevanje maščobnega tkiva v času Med Contour tretmaja. Takoj po končanem tretmaju se klient lahko vrne k svojim običajnim dvevnim opravilom. Po tretmaju ni potrebno posebno okrevanje. Klient naj ne bi občutil bolečin ali neugodja po končanem tretmaju. Zmerna telovadba je zaželena.

So rezultati po tretmaju z Med Contourjem trajni in kako pogosto je treba postopek ponavljati?

Vsak posamezni postopek običajno traja od 45-75 minut. Na čas vpliva tudi velikost tretirane površine, vanj pa je vključeno tudi fotografiranje in merjenje. Večini klientov bo dovolj 5 tretmajev, da bi dosegli izjemne rezultate.

So rezultati z Med Contourjem trajni?

Rezultai, ki jih dobimo z Med Contour tretmaji so podobni rezultatom, dobljenih po operativni liposukcij. Dokler se klient pridržuje načel zdravega življenja v skladu z dobljenimi rezultati, bodo ti rezultati trajni.

Kakšni so dobri kandidati za Med Contour oblikovanje telesa?

To so ženske in moški, starejši od 16 let, ki realno pričakujejo, da bodo dosegli boljšo obliko telesa z aktivnim načinom življenje in uravnoteženo dieto. Med Contour oblikovanje telesa nima namena zmanjšati telesno težo.

Kdo niso primerni kandidati?

Nosečnice niso primerni kandidati za tretmeje Med Contour. Prav tako se ti tretmaji ne priporočajo doječim materam, osebam z aktivnimi kardiovaskularnimi boleznimi, srčnimi vzpodbujevalniki (pace maker), medicinskimi transplantati ali protezami.


Med Contour (Vaser Shape) kod showu Dr. Oz

Saznajte više o Med Contouru!