Like us on Facebook

Največkrat izvajani tretma nekirurškega odstranjevanja maščobnih oblog v letu 2013 na območju ZDA!

Letno poročilo Združenja ameriških estetskih kirurgov navaja, da je bil Med Contour (v ZDA znan pod imenom Vaser Shape), ki je dostopen tudi v naši regiji, leta 2013 v Ameriki največkrat izvajan nekirurški postopek odstranjevanja maščobnih celic.

Celotno poročilo lahko prevzametetukaj

Med Contour/Vaser Shape (kakor se imenuje v ZDA) - Best non-invasive body shaping device

Na največjem svetovnem kongresu estetske medicine „Aesthetic Awards“, ki je v ameriškem Las Vegasu, je dr. Troel pred strokovno komisijo prejel prestižno nagrado za „najboljši neinvazivni postopek oblikovanja telesa“ (Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement) s pomočjo aparata Med Contour (Vaser Shape v ZDA).

Prispevke v 7 točno določenih kategorijah je pregledala strokovna komisija, ki jo je sestavljalo 6 zdravnikov in 4 glavni Leto dni kasneje je Med Contour / Vaser Shape ponovno osvojil prvo nagrado in to na največjem svetovnem kongresu estetske medicine TAS (The Aesthetic Show), ki se je odvijal v Las Vegasu 14. 4. 2012. uredniki najeminentnejših svetovnih revij s področja estetike telesa. Izmed vseh prejetih prijav so izbrani samo najboljši prispevki, ki so sodelovali v končnem izboru za dodelitev nagrad najboljšim dosežkom v posameznih kategorijah. Dr. Troel je prejel nagrado za najboljši dosežek v neinvazivnem oblikovanju telesa.    

MedContour Nagrada
MedContour Nagrada MedContour Nagrada