Like us on Facebook

Kaj je Med Contour?

Ideja je naravnost genialna, obenem pa zelo preprosta.

…energija iz dveh ultrazvočnih glav se v podkožju združuje in uničuje maščobne celice, pri čemer pa ne poškoduje kože in podkožnega tkiva.
Med Contour je DOKAZANO najboljša in prva PRAVA alternativa operativni liposukciji!

Po mnenju klientov Med Contour omogoča:

  • Takoj vidne rezultate - v povprečju se obseg že po prvem tretmaju zmanjša za 2,5 cm
  • 100% varnost – ki jo je potrdila najstrožja agencija za preverjanje kvalitete medicinskih izdelkov in naprav na svetu – FDA (Med Contour - FDA approved!)
  • Dobro počutje – med zelo prijetnim postopkom oblikovanja telesa in toBREZ IZGUBE ČASA ZA OKREVANJE – po postopku! Postopek z Med Contour zato imenujejo tudi „IN & OUT“ tretma ali „lunch break“ tretma („po lepoto med malico“).
  • • Dokazano najboljši postopek oblikovanja telesa na vsem svetu! – Več boste izvedeli tukaj!

Med Contour je nova, s posebnim namenom razvita ultrazvočna naprava, ki kombinira delovanje nizke in visoke frekvence ultrazvoka. To omogočata dve močni ultrazvočni glavi, vgrajeni v aplikator, ki ju dopolnjuje vakuum in posebna sonda za limfno drenažo.

Med Contour deluje na temelju patentirane tehnologije.

Samo Med Contour ima dve ultrazvočni glavi, postavljeni v medsebojni položaj pod kotom 135 stopinj, vakuum in aplikator za odpiranje limfnih vozličev in limfno drenažo.

Naprava Med Contour je prav tako edina patentirana naprava na svetu, ki vsesava tkivo in s pomočjo spremenljive nizke frekvence in fokusiranega ultrazvoka omogoča kontrolo tretmajev.

Ob uporabi posebne tehnologije naprava doseže veliko večjo globino delovanja in omogoča najvišjo stopnjo varnosti za razliko od številnih drugih, necertificiranih naprav na tržišču.

Med Contour je prva naprava z integrirano sondo za limfno masažo na svetu, ki nudi celovit tretma brez kakršnegakoli rizika.Med Contour (Vaser Shape) kod showu Dr. Oz

Pogledajte video o Med Contour tehnologiji

Med Contour u Poliklinici Sinteza