Like us on Facebook

Zakaj je pametno izbrati Med Contour tretma?

Med Contour je naprava, ki daje trajne rezultate! Rezultati, dobljeni po Med Contour metodi, so primerljivi z rezultati po operativni liposukciji. Dokler se klient v skladu z dobljenim rezultatom pridržuje načel zdravega življenja, so ti rezultati trajni.

Med Contour daje rezultate ki so vidni takoj! Obseg telesa je že po prvem tretmaju v povprečju zmanjšan za 2,5 cm (1 inča).

Tretmaji so - 100 % varni! To je potrdila najstrožja agencija za preverjanje kakovosti medicinskih izdelkov in naprav – ameriška Agencija za hrano in zdravila (Med Contour - FDA approved!).

Prijazen za uporabnika – Med Contour omogoča izredno prijeten postopek oblikovanja telesa. Klienti opisujejo Med Contour tretma podobno kot masažo z vročimi kamni.

Čas za okrevanje ni potreben – zato so Med Contour tretmaji znani kot super-hitri (»IN & OUT«) ali »tretmaji med malico« (»lunch break treatment«).

Best non-invasive body shaping device 2011 & 2012! Na največjem svetovnem kongresu estetske medicine »Aesthetic Awards«, ki je bil 4.6.2011 v Las Vegasu, je dr. Troel za napravo Med Contour (v ZDA imenovano Vaser Shape) pred strokovno komisijo prejel prestižno nagrado za najboljši dosežek v neinvazivnem oblikovanja telesa (Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement).